Rabobank ClubSupport


Een club is zoveel meer dan een club. Het is de plek waar de buurt samenkomt, waar je iedereen kent, waar je jezelf kunt zijn en waar we elkaar en de buurt sterker maken.

 Met Rabo ClubSupport bieden wij kennis, ons netwerk en financiële ondersteuning aan clubs en verenigingen. Om ze sterker te maken, voor nu en in de toekomst. Help jij jouw club haar doel te behalen?

 Als lid bepaal jij namelijk welke club een financiële ondersteuning ontvangt. Kortom: jouw stem is geld waard. Goed voor de club & geweldig voor de buurt.

 Schaakvereniging het Kasteel doet dit jaar mee aan Rabo ClubSupport. Voor onze jeugdspelers willen wij vernieuwende les-en leer materialen  aanschaffen.

Vanaf 5 oktober t/m 25 oktober kan jij je stem uitbrengen als lid van de Rabobank. Kunnen wij op jouw stem rekenen. Stem vanaf 5 oktober in de Rabo App of online op https://www.rabobank.nl/particulieren/leden/clubsupport/.

 

Ben je nog geen lid van de Rabobank en wil je toch meestemmen? Neem dan contact op met de Rabobank via communicatie.uw@rabobank.nl of 0348 559 559 en vraag direct het lidmaatschap aan.

 

Wij hopen op veel stemmen voor schaakvereniging het kasteel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.