2 antwoorden op “English Opening: M Carlsen vs J Polgar London 2012”

 1. Op 25 maart ben ik voornemens de Nationale Rekendag te willen introduceren in Ijsselstein. Hier wil ik voor de eerste keer klein mee beginnen, en wel op de CBS De Brug. Ik wil de schaakvereniging polsen of jullie met een aantal vrijwilligers t.z.t. deel willen nemen om het schaken te promoten? Het zal dan een dag worden met schaken..dammen..mahjong. .Formula..Skipp ter promotie en verder spellen als rummycuppen, skipbo, switch . Buitenspel – en liedjes zingen gebaseerd op rekenen en dans.
  Graag lees ik uw eerste reactie, zodat ik plannen wat concreter kan gaan maken.
  Met vriendelijke groet
  Inez Janssens 06 101 201 73
  Loenatik13@gmail.com

  1. Beste Inez,

   Ik zal de eerstkomende clubavond inventariseren of hier belangstelling voor is. Het valt voor mij persoonlijk zeer ongunstig, omdat die week ook “de week van het geld” is. Vanuit mijn werkgever geef ik die ochtend zelf diverse geldlessen in Benschop. ’s Middags ben ik eventueel beschikbaar.

   Mochten anderen bereid zijn om zich hier voor op te geven laat ik je dit zo spoedig mogelijk weten.

   Hoeveel vrijwilligers verwacht je en wat wordt van ons verwacht?

   Met vriendelijke groet

   Namens de Schaakvereniging Hans Weerdenburg
   (ook al via e-mail gecommuniceerd)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.