7de SportFair IJsselstein gaat door!

27 september 2020, Evenemententerrein ’t Podium.

 

Ondanks de vreemde periode waarin wij nu leven gaat de 7de editie van de SportFair IJsselstein. Dit gebeurt op een veilige en verantwoorde manier.  Met een gerust hart kunt u komen om kennis te maken met Sport en activiteiten in de gemeente IJsselstein. De verenigingen presenteren op enthousiaste wijze hun activiteiten en rekenen op uw komst. De SportFair is een mooie afsluiting van de Nationale Sportweek! De toegang is gratis.

 

Veel activiteiten

De verenigingen nodigen u uit om mee te doen met hun activiteiten. Een mooie manier om in korte tijd kennis te maken met veel sporten en activiteiten in uw omgeving. En wellicht wordt u wel enthousiast om lid te worden van een sport- of cultuurvereniging. Veel verenigingen verwelkomen u graag als lid. Laat u inspireren.

 

Podiumprogramma

Op het hoofdpodium is een dagvullend programma. Er zijn mooie dansoptredens en demonstraties van sporten. Geniet van dans, muziek en demonstraties. Chris Wobben, bekend van NOS langs de lijn, zal de hele dag de presentatie op het hoofdpodium verzorgen.

 

Grote informatiemarkt

Op de informatiemarkt laat u zich informeren door alle aanwezige sport- en cultuurverenigingen, maar ook door bedrijven en maatschappelijke organisaties. Dit jaar is de informatiemarkt anders dan anders. Vanwege de Coronamaatregelen staan de kramen ver uit elkaar en is er 1-richting loop verkeer. Daarmee kunt u zich op veilige wijze laten informeren.

 

Wilt u ook nog uw sport of activiteit promoten?

Dat is natuurlijk mogelijk!

Neem contact op met de organisatie via www.sportfair.nl

 

Ontdekken – beleven – meedoen

Ben jij ook aanwezig op zondag 27 september 2020 bij de evenemententerrein ‘t Podium. Vanaf 11:00 uur bruist het van sport. Kom ontdekken wat er allemaal te doen is in de gemeente IJsselstein.

Beleef veel sporten en activiteiten.

Doe mee en geniet van de presentaties.

Op www.sportfair.nl staan de deelnemers en kunt u het hele programma vinden. 

 

Wij doen het samen veilig, hou daarom tijdens het evenement voldoende afstand van elkaar. Hou u aan de RIVM richtlijnen. Desinfecteer uw handen bij binnenkomst en volg de 1-richtingsverkeer die wij hebben ingesteld op de SportFair. Dan beleven wij samen op een verantwoordelijke manier een veilige dag!

 

————————————————————————————————————————————–

Noot voor de Redactie:

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Stichting SportFair, Jelle ter Veen.

M: info@sportfair.nl

T: 06-40292493

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.